Coronamaatregelen

Natuurlijk ontkomt ook ARBO Rotterdam / FAST niet aan de beperkingen die van overheidswege worden opgelegd m.b.t. Covid-19. Om toegang te krijgen tot de eredivisiewedstrijden van ARBO Rotterdam / FAST worden de protocollen gevolgd die voor de topsport gelden

Per 6 november 2021 heeft het demissionair kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd voor de sport. Bij sporten op binnensportlocaties is er voor publiek en sporters vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs vereist. Voor de buitensport geldt dat alleen voor de binnenruimtes van de sportlocatie (zoals kleedkamer, toilet, bestuurskamer, sportkantine) en het buitenterras.

Let op: er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, arbitrage, alle vrijwilligers. Dit geldt niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten bij binnenlocaties wel een CTB tonen.

Deze maatregelen gaan in per 6 november. Indien je problemen hebt met de implementatie, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de gemeente.

Lees alle nieuwe maatregelen per 6 november op de website van de Rijksoverheid.

Bovengenoemd protocol wordt door ons STRIKT gehanteerd ZONDER uitzondering omdat wij ons dienen te houden aan het protocol van de NOC/NSF om te kunnen en mogen spelen.