Bovenstaande QR code wordt gebruikt bij de toegang van de thuiswedstrijden van FAST. Voordeel is dat de gegevens direct naar de GGD gaan en FAST niet belast wordt met de administratie. Bovendien neemt deze wijze van registreren minder tijd in beslag dan het invullen van een registratieformulier.

Dit systeem ook gebruiken? Ga dan naar www.bezoeklijst.nl.

Belangrijk!

Tot nader order is het voor publiek niet mogelijk wedstrijden te bezoeken. Onderstaande tekst is derhalve even niet van toepassing.

Coronamaatregelen

Natuurlijk ontkomt ook FAST niet aan de beperkingen die van overheidswege worden opgelegd m.b.t. Covid-19. Voor de specifieke voorwaarden die van kracht zijn in Sint Anthonis en Gennep verwijzen wij naar de betreffende pagina’s op de sites van Activia en Flamingo’s. Klik daarvoor op één van onderstaande buttons.

Voor FAST geldt t.o.v. voornoemde verenigingen alleen de afwijkende regel dat als publiek is toegestaan, in de zaal maximaal 92 zitplaatsen beschikbaar zijn.

Omdat de hoeveelheid plaatsen voor publiek beperkt zijn, heeft het bestuur besloten dat seizoenkaarthouders voorrang krijgen. Als van dit privilége gebruikt gemaakt wil worden, moet dat tenminste 2 dagen vóór de wedstrijd worden gemeld door het sturen van een mail naar seizoenkaart@fastvolleybal.nl. Het bestellen van een seizoenkaart kan via penningmeester@fastvolleybal.nl.

Bezoekers dienen zich VERPLICHT te registreren. Bij voorkeur doen we dat met een QR-code via de mobiele telefoon. Deze gegevens gaan dan rechtstreeks naar de GGD. Eventueel kan registratie ook schriftelijk, maar dat is zowel voor u als voor arbeidsintensiever.

Coronamaatregelen Activia
Coronamaatrdegelen Flamingo’s