Trainers

Ivo Martinovic – hoofdtrainer

Ik ben volleybal coach en werk als sportdocent op WUR.

Verder ben ik Relatie coach, docentspreker o.a. voor ASK, NOC/NSF etc.

ARBO Rotterdam / FAST heeft mij benaderd en ik ben met hen in zee gegaan omdat er 4 punten waren die mij aanspraken:
– Organisatie
– Doorzettingsvermogen
– Ruimte voor Toptalentontwikkeling
– Voorbeeldrol voor de jeugd uit omgeving.
Dat laatste zou in mijn overtuiging nog meer erkend en ondersteund moeten worden door met name de plaatselijke overheid. Het is jammer dat onze locale talenten, hierdoor te vroeg vertrekken of stoppen met volleyballen.
Mijn ervaring is dat helaas niet iedereen die zingt ook ’n zanger is. Dus als je iets doet, doe ’t goed.
Ik wil graag citeren uit het boek “Ik doe ertoe” van mijn vriend Edwin Vredeveld; “Talent is wat je bent maar het juiste doen maakt je kampioen”….

Josha Kailola – assistent-trainer – coach

Ik ben Josha Kailola. Ik woon samen met mijn partner Jet en twee kinderen Isaac en Noor. Ik werk nu al ruim 16 jaar bij de plaatselijke expert in multimedia; Audio Video Verbeek. Ik ben voor het vijfde seizoen assistent-trainer bij ARBO Rotterdam / FAST D1 en ben hiervoor een aantal seizoenen assistent-trainer bij Flamingo’s H1 geweest. Ikzelf ben op mijn negende begonnen met volleybal bij Argos (trainer Basso Latuhihin, de vader van Misha en Niek) en via Flamingo’s en jeugd-/jong-Oranje naar Nashua/VC Geldrop, het latere Autodrop/VCG. Ook speelde ik voor Piet Zoomers/Dynamo, Geové/Vrevok, Orion en Landstede/Zwolle. Na zo’n twintig seizoenen keerde ik terug bij Flamingo’s. Ik probeer ook dit jaar, samen met de complete staf, naast onze huidige speelsters ook de nieuwelingen weer wat bij te brengen en wil met dit team minimaal de kampioenspoule halen.

Jacek Ziemba – assistent-trainer – coach

Teammanager

Marcel Weijers – teammanager

Ik ben Marcel Weijers, woonachtig in Gennep. Getrouwd met Saskia en vader van 3 dochters, Nieke, Luke en Neele. Sinds mijn dochters volleyballen ben ik ook met het spelletje “besmet” geraakt. Ik ben een aantal jaren voorzitter van de minicomissie van Flamingos 56 geweest. Mijn streven is om samen met de technische staf onze jonge en enthousiaste selectie zo optimaal mogelijk te faciliteren met als doelstelling het behalen van de kampioenspoule.

Erik van den Hoogen – datascout

Paramedische staf

Koen Verheijen – fysiotherapeut

Ik ben Koen Verheijen. Ik ben geboren en getogen in Gennep. Twee jaar geleden ben ik begonnen met fysiotherapiepraktijk SuperFit Gennep. De praktijk is voor iedereen maar mijn eigen affiniteit en specialiteit ligt in de sport. Ik heb in het verleden bij Global Sports Communication gewerkt, waarin ik heb samengewerkt met het NN running team. Op dit moment ben ik werkzaam bij Vitesse Arnhem en natuurlijk bij SuperFit Gennep.

Mochten jullie het leuk vinden om wat meer van onze praktijk te zien, kijk dan op: https://www.superfitgennep.com/

Janneke Boer – fysiotherapeut

Ik ben Janneke Boer. Ik ben opgegroeid in Nederasselt, heb daarna 3 jaar in Oeffelt gewoond maar woon nu sinds een jaar in Gennep met mijn partner. Samen met mijn collega’s Koen en Jorrit werk ik bij SuperFit Gennep. Wij hebben binnen onze praktijk veel affiniteit met sport en daarom halen wij veel plezier uit onze rol als fysiotherapeut bij ARBO Rotterdam / FAST. Ik heb zelf nooit volleybal gespeeld maar ik vind het een mooie sport en geniet ook van het samenwerken met een vast team omdat je elkaar vaak ziet en beter leert kennen. Dat maakt het extra leuk als je iemand goed kan helpen. Buiten mijn werk bij SuperFit Gennep werk ik nog in een anders fysiotherapie praktijk en ga ik een opleiding tot dierfysiotherapeute doen.