Trainers

Ivo Martinovic – hoofdtrainer

Josha Kailola – assistent-trainer – coach

Ik ben Josha Kailola. Ik woon samen met mijn partner Jet en twee kinderen Isaac en Noor. Ik werk nu al ruim 16 jaar bij de plaatselijke  expert in multimedia; Audio Video Verbeek. Ik ben voor het vijfde seizoen assistent-trainer bij FAST D1 en ben hiervoor een aantal seizoenen assistent-trainer bij Flamingo’s H1 geweest. Ikzelf ben op mijn negende begonnen met volleybal bij Argos (trainer Basso Latuhihin, de vader van Misha en Niek) en via Flamingo’s en jeugd-/jong-Oranje naar Nashua/VC Geldrop, het latere Autodrop/VCG. Ook speelde ik voor Piet Zoomers/Dynamo, Geové/Vrevok, Orion en Landstede/Zwolle. Na zo’n twintig seizoenen keerde ik terug bij Flamingo’s. Ik probeer ook dit jaar, samen met de complete staf, naast onze huidige speelsters ook de nieuwelingen weer wat bij te brengen en wil met dit team minimaal de kampioenspoule halen.

Jan Janssen – assistent-trainer

Ik ben Jan Janssen, geboren in Bemmel. Tegenwoordig woon ik samen met mijn gezin met vier kinderen in Boxmeer.  Ik ben mijn hele leven al bezig met volleybal. Ik ben nog steeds actief als speler en heb tot met de eerste divisie op verschillende niveaus gespeeld bij o.a. Kidang in Bemmel, SKV in Wageningen en Saturnus uit Uden. Daarnaast ben ik ook tweede trainer geweest bij o.a. VVC in Vught, Vrevok in Nieuwegein en Saturnus in Uden. Naast volleyballen ben ik werkzaam als applicatiebeheer bij een Etech bedrijf in Druten.

Teammanager

Marcel Weijers – teammanager

Ik ben Marcel Weijers, woonachtig in Gennep. Getrouwd met Saskia en vader van 3 dochters, Nieke, Luke en Neele. Sinds mijn dochters volleyballen ben ik ook met het spelletje “besmet” geraakt. Ik ben een aantal jaren voorzitter van de minicomissie van Flamingos 56 geweest. Mijn streven is om samen met de technische staf onze jonge en enthousiaste selectie zo optimaal mogelijk te faciliteren met als doelstelling het behalen van de kampioenspoule.

Datascout

Erik van den Hoogen – datascout

Paramedische staf

Koen Verheijen – fysiotherapeut