Trainers

Harmen Bijsterbosch

Hoi, ik ben Harmen Bijsterbosch. Geboren en getogen in Schijndel, en heb daar volleybal met de paplepel ingegoten gekregen. Ook mijn twee broertjes spelen al heel lang volleybal trouwens. Voor mijn studie ben ik naar Eindhoven verhuisd, en heb daar – in 1995 – bij studentenvolleybalvereniging Hajraa mijn vrouw leren kennen. Intussen wonen we in Nuenen, met twee tienerzonen, waarvan de oudste sinds dit jaar ook volleybalt (bij Nuvo’68). Ik ben bij Hajraa H2 mijn carrière als trainer/coach begonnen, en daarna actief geweest in Tilburg, Den Dungen en Arnhem. Sinds voorjaar 2017 ben ik als datascout actief geweest bij FAST, en komend seizoen dus als trainer/coach.

Josha Kailola

Ik ben Josha Kailola. Ik ben  47 jaar en woon samen met mijn partner Jet en twee kinderen Isaac en Noor(17 en 15). Ik werk nu al ruim 15 jaar in de plaatselijke Euronics-winkel, de expert in multimedia. Ik ben voor het vierde seizoen assistent-trainer bij FAST D1 en ben hiervoor een aantal seizoenen assistent-trainer bij Flamingo’s H1 geweest. Ikzelf ben op mijn negende begonnen met volleybal bij Argos (trainer Basso Latuhihin, de vader van Misha en Niek) en via Flamingo’s en jeugd-/jong-Oranje naar Nashua/VC Geldrop, het latere Autodrop/VCG. Ook speelde ik voor Piet Zoomers/Dynamo, Geové/Vrevok, Orion en Landstede/Zwolle. Na zo’n twintig seizoenen keerde ik terug bij Flamingo’s. Ik probeer ook dit jaar, samen met de complete staf, naast onze huidige speelsters ook de nieuwelingen weer wat bij te brengen en wil met dit team minimaal de kampioenspoule halen.

Jan Janssen

Ik ben Jan Janssen, 52 jaar, geboren in Bemmel. Tegenwoordig woon ik samen met mijn gezin met vier kinderen in Boxmeer.  Ik ben mijn hele leven al bezig met volleybal. Ik ben nog steeds actief als speler en heb tot met de eerste divisie op verschillende niveaus gespeeld bij o.a. Kidang in Bemmel, SKV in Wageningen en Saturnus uit Uden. Daarnaast ben ik ook tweede trainer geweest bij o.a. VVC in Vught, Vrevok in Nieuwegein en Saturnus in Uden. Naast volleyballen ben ik werkzaam als applicatiebeheer bij een Etech bedrijf in Druten.

Teammanager

Jacques Theunissen

Vanaf mijn 12e bij Apollo Mill, via Activia naar FAST.  Toen mij tijdens ons eerste seizoen gevraagd werd of ik iets wilde doen voor de stichting zei ik direct volmondig: Ja! Al jaren ben ik overtuigd van de gedachte: Clubs in tact, samen in de top! In mijn actieve tijd bij Apollo Mill waren Activia en Flamingo’s ’56 al gerenommeerde verenigingen waar volleybal be- en geleefd werd.
Na het zenuwslopende, altijd lastige, tweede seizoen zijn we nu klaar voor het derde seizoen op het hoogste niveau waar ik als teammanager vol vertrouwen naar uitzie.
De naam manager vind ik niet helemaal dekkend. De stichting én het team worden gemanaged door veel meer personen. Ik noem het liever faciliteren. Op de achtergrond van alles regelen voor speelsters, staf, bestuur én vrijwilligers. Met zijn allen hopen we op een mooi seizoen met opnieuw de fameuze steun van onze supporters

Datascout

Erik van den Hoogen

Paramedische staf

Anke Kwant

Mijn naam is Anke Kwant, 47 jaar en fysiotherapeute van beroep. Vroeger heb ik enkele jaren zelf bij dames 1 van Flamingo’s gespeeld. Daarna ben ik altijd wel betrokken gebleven als assistent-trainer/coach en fysiotherapeute, met name bij Flamingo’s. Nu mijn dochters zelf aan het volleyen zijn, ben ik ook actief als jeugdcoach.

Ik ben nu het derde seizoen betrokken bij FAST D1. Het eerste jaar in de courtcrew en ik ben nu tweede seizoen lid van medische staf.

Rachelle Dahlmans

Ik ben Rachelle Dahlmans, en maak sinds vier jaar deel uit van de medische staf. Ik ben werkzaam als sportfysiotherapeut bij ESP gezondheid en sportcentrum te Gennep. Daarnaast ben ik nu bezig met mijn laatste jaar van de masteropleiding tot manueel therapeut. Sport is altijd mijn passie en ik vind het ook erg leuk om actief te zijn binnen FAST. Zelf heb ik een paar jaar gevolleybald, maar nu ben ik vooral te vinden op de schaatsbaan, wielrenfiets of mountainbike. Dit jaar zal ik samen met Shannon Gerhardt en Anke Kwant de krachttraining en medische / fysiotherapeutische zorg verzorgen.

Shannon Gerhardt