Welkom op de website van

FAST
(Flamingo’s Activia Stichting Topvolleybal)

Altijd op zoek naar nieuw talent (als jij dat denkt te zijn; lees dan verder)!

Op 18 juli 2016 werd na een intensief overlegtraject de samenwerking tussen het Gennepse Flamingo’s en Activia uit St. Anthonis geformaliseerd. Hiervoor werd de stichting FAST in het leven geroepen.

Doel van deze samenwerking is het faciliteren, in stand houden en bevorderen van de regionale volleybalsport (zowel topsport als breedtesport) in de meest uitgebreide zin van het woord. Belangrijk onderdeel van dit concept is het samen exploiteren van een dames eredivisievolleybalteam. Deze stichting hangt voor de Nevobo technisch gezien boven Flamingo’s.

Los van speelsters en staf zijn bij FAST zo’n 50 vrijwilligers betrokken, min of meer gelijkmatig verdeeld over de locaties Gennep en St. Anthonis. De vrijwilligers functioneren binnen het bestuur en één of meer werkgroepen zoals de courtcrew, fysio, PR, entertainment, scouting & opleiding, TC en sponsoring.

FAST is in ieder opzicht ambitieus en wil voor iedereen laagdrempelig zijn. Ben jij een talent en denk je dat je meer in je mars hebt? Wat let je om contact met ons op te nemen? Je krijgt zeker de kans om te laten zien dat je talentvol en ambitieus bent! Dat kan alleen maar door een keer mee te trainen. Dus; trek de stoute schoenen aan en proef de sfeer van onze organisatie; want niet geschoten is altijd mis!

Speelsters

Laatste nieuws

Wedstrijdschema dit seizoen

DatumTijdThuisploeg UitploegPlaatsRoute
11 okt.16:00VC Sneek DS 1 - FAST DS 1 Sneek
18 okt.15:30FAST DS 1 - Eurosped DS 1 Sint Anthonis
24 okt.20:00Regio Zwolle Volleybal DS 1 - FAST DS 1 Zwolle
1 nov.15:30Peelpush DS 1 - FAST DS 1 Meijel
8 nov.15:30FAST DS 1 - Springendal-Set-Up`65 DS 1 Sint Anthonis
11 nov.20:00Apollo 8 DS 1 - FAST DS 1 Borne