Fast Academy

FAST Academy (FA) ressorteert volledig onder het bestuur van FAST en doel is het verzorgen van extra trainingen voor jeugdige talenten en deskundigheidsbevordering. Dit laatste gebeurt door het verzorgen van clinics. Klik hier om naar de site van FAST Academy te gaan.

Evenals vorig jaar organiseert FAST Academy onder de bezielende leiding van Jacek Ziemba weer een aantal clinics die door de Nevobo geaccrediteerd zijn voor VT2- en VT3-registratie.
De clinics zijn geheel gericht op de praktijk. Geen voorbereidende theorie, maar direct de zaal in! Neem dus je sportkleding mee!
 
De clinics vinden in principe plaats op 3 vrijdagavonden en wel van 19:00 – 21:00 uur in de Activiahal te St. Anthonis. Pas als de maatregelen die genomen zijn i.v.m. de coronacrisis het toelaten, zullen wij de data bekend maken.
De onderwerpen zijn al wel bekend:   
* receptiepass aanval
* individuele training
* hoe een goede jeugdtraining op te zetten.
 
Voor leden van Flamingo’s en Activia zijn de clinics gratis. Voor deelnemers van andere verenigingen wordt per keer een bedrag van 10 Euro gevraagd.
 
Aanmelden kan via mail bij de secretaris van FAST Academy Bé van der Woude (bevanderwoude@icloud.com) o.v.v. naam, mailadres, 06-nummer, vereniging en Nevobonummer.

Klik op de afbeelding om het trainingsschema van FAST Academy te openen.

Klik op de afbeelding om inschrijfformulier en voorwaarden te openen