Je hebt vast al ergens gelezen of gehoord dat FAST een nieuwe hoofdsponsor heeft. We heten voortaan ARBO Rotterdam / FAST.
Zondag speelt ons eredivisieteam voor het eerst onder de nieuwe naam ARBO Rotterdam / FAST voor het thuispubliek. Dan wordt ook het contract ondertekend, en dat wordt gevierd! ARBO Rotterdam / FAST trakteert, en voor iedereen die bij dat feest aanwezig wil zijn staat de deur van de Activiahal open.  Je kunt de wedstrijd tegen Draisma Dynamo kaartje gratis bezoeken.
De ‘feestwedstrijd’ ARBO Rotterdam / FAST – Draisma Dynamo begint zondagmiddag om 15.30 uur, in de Activiahal in Sint Anthonis.

COVID-regels
Als toeschouwer heb je zondagmiddag gratis entree, maar houd er rekening mee dat ARBO Rotterdam / FAST de COVID-regels naleeft. Dat betekent dat we alle bezoekers vragen een geldige Corona QR-code te overleggen. Want ook tijdens ons feestje willen we graag gezond blijven.