Als topsportorganisatie heeft FAST het voorname doel zich als regionale topper nationaal te vestigen. We zijn erg goed op weg en leren ook dat die route niet een comfortabele highway is. We rijden zeker niet op de cruise control en varen niet blind op de automatische piloot. We blijven alert op nieuwe ontwikkelingen, sturen zo nu en dan bij, maar zien geen beren op de weg. Het motto daarbij is ook ‘Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat’.

Onze sponsor Laarakkers uit Boxmeer paste onlangs het logo aan en had de begrijpelijke wens dat op onze wedstrijdshirts ook tot uiting te brengen. Daar heeft FAST graag medewerking aan verleend. Door onvoorziene omstandigheden wijkt de kleur echter af van die in de huisstijl.
Het bestuur heeft na rijp beraad besloten een concessie te doen en de shirts te gebruiken totdat er nieuwe voorhanden zijn. Onze speelsters gaan bij uitwedstrijden (tijdelijk) gekleed in een nieuwe maar niet minder gedistingeerde outfit. We kunnen ons voorstellen dat het voor onze volgers gewenning vraagt, maar we verzekeren dat ons doel het hetzelfde blijft. Bovendien blijft de motor van onze succesmobiel ongewijzigd, en houden we het stuur stevig in handen.
Om de shirts ‘live’ te bewonderen vragen we nog een paar dagen geduld. De eerstvolgende thuiswedstrijd spelen we zondag thuis tegen Lammerink Installatiegroep Set Up’65 in het zwart. Bij de uitwedstrijd  over twee weken, in Meijel worden de paarse gedragen.