Sint Anthonis – Na drie uitwedstrijden komt FAST zondag voor het eerst sinds de competitiestart in oktober thuis in actie. Tegenstander in de Activiahal in Sint Anthonis is topploeg Sliedrecht Sport.

De formatie van Martinovic gaat de strijd onbevangen aan. “Tegen deze ploeg kunnen we vooral heel veel leren. Een set pakken tegen dit topteam is mooi.”
De trainer betreurt het dat het programma in de halve competitie voor FAST niet gunstig uitpakt. “We spelen uit tegen ploegen als Set Up’65, Talentteam Papendal en VCN, en thuis tegen de toppers Sliedrecht Sport en Apollo. Het programma is niet in balans, en dat is jammer.”
FAST – Sliedrecht Sport begint zondagmiddag 31 januari om 15.30 uur. De Activiahal in Sint Anthonis blijft voor publiek gesloten. De wedstrijd wordt rechtstreeks uitgezonden via livestream van Volleybal.nl. Kijken kan gratis, mits een account aangemaakt wordt. Kijk voor instructies op de social media van FAST.

FAST juicht na een gescoord punt. (foto Ronald Hoogendoorn)