Ben je lid van de Rabobank? En draag je het topvolleybal in de regio een warm hart toe? Je kunt dan vanaf vandaag FAST steunen. Dat doe je door een stem op ons uit te brengen via Rabo ClubSupport. Die stem levert FAST  mooi zakcentje op. De actie loopt tot en met zondag 25 oktober.

FAST Volleybal is ontstaan uit de volleybalverenigingen Somas Activia uit Sint Anthonis en SV Flamingo’s ’56 uit Gennep. FAST is momenteel voor het vijfde opeenvolgende seizoen actief in de Eredivisie, het hoogste niveau van het Nederlandse damesvolleybal. Dat gebeurt met een team dat geworteld is in het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Om de kwaliteit van deze prachtige sport ook in de toekomst te waarborgen besteedt FAST veel aandacht aan opleiding van spelers en technisch kader. FAST Academy biedt volleyballers (jongens en meisjes) de kans zich te ontwikkelen. Trainers met ervaring op het hoogste niveau dragen daar zorg voor. Ook worden clinics verzorgd voor trainers en begeleiders.

Om ervoor te zorgen dat die regio zich op volleybalgebied blijvend kan meten met de top van Nederland zijn behalve veel energie financiële middelen nodig. Met een stem via Rabo ClubSupport kun jij daaraan bijdragen.

Oproep voor stemmers Rabo ClubSupport

We willen je er graag op attenderen dat je meer dan één keer mag stemmen. Draag je als volleybalfan naast FAST de verenigingen Somas Activia en Volleybalvereniging Flamingo’s ’56 een warm hart toe, geef deze clubs dan ook jouw stem.