Supporters en andere volleybalfans,

FAST heeft zaterdagavond aan klantenbinding gedaan in de oefenwedstrijd tegen Talentteam Papendal. Ook zondag boekten we mooie resultaten tegen aansprekende ploegen zoals Eurosped de de Belgische nummer twee Asterix. We mogen trots zijn op dat wat we in sportief maar ook in organisatorisch gebied hebben laten zien. Ook het publiek heeft zich aan de regels gehouden. Het team en bestuur zouden jullie daarom heel graag nog vaker getuigen laten zijn van de wedstrijden. Zouden…

Een goed uitgewerkt protocol dat paste binnen de COVID-regels, lag gereed. In beide hallen waren we er klaar voor om toeschouwers te blijven ontvangen. De draaiboeken houden we nog even achter de hand, na de nieuwe maatregelen die het Ministerie maandagavond aankondigde. De maatregelen treffen ook de sportwedstrijden in het hele land.

Voorlopig (tot 20 oktober) mogen er geen toeschouwers toegelaten worden bij sportwedstrijden. Dat heeft consequenties voor de verenigingen, de sporters, de sponsors en onze supporters.
Om mensen toch zoveel mogelijk de gelegenheid te geven de wedstrijden rechtstreeks te volgen, willen we onze live-uitzendingen intensiveren. Het FAST-bestuur volgt daarbij de ontwikkelingen van de livestream van Eredivisie volleybal van de Nevobo op de voet. De competitiestart (zondag 11 oktober, uit in Sneek).  We bereiden een voorziening voor die gebruikt wordt wanneer de geplande uitrol geen doorgang vindt. Via onze Facebook-pagina zenden we al regelmatig tijdens wedstrijden uit.
We houden onze volgers daarover via de bekende kanalen op de hoogte.

We hopen dat de nu afgekondigde landelijke regels bijdragen aan het doel het aantal Coronabesmettingen terug te dringen. We hopen ook vurig dat we onze aanhang vanaf 20 oktober weer mogen begroeten bij onze wedstrijden. We houden jullie op de hoogte over de ontwikkelingen en dan geldende spelregels.

Veel gezondheid gewenst.

Een sportieve groet van het FAST-bestuur

(29 september 2020)