GENNEP – It giet aon! We maken ons op voor de wedstrijd tegen Springendal Set-Up’65 D1. Sporthal Pica Mare wordt langzaam maar zeker in gereedheid gebracht voor de allerlaatste competitiewedstrijd in de Eredivisie van het volleybal dames. Door het verrassende verlies van Regio Zwolle Volleybal, zaterdag in Ede tegen Talentteam Papendal, is FAST al geplaatst voor de Kampioenspoule. Onze gasten van deze middag daarentegen zijn nog niet zeker van deelname en hebben een punt nodig om zich te plaatsen. Omdat beide teams graag met één bonuspunt de Kampioenspoule in willen gaan, is de vijfde plek in de eindrangschikking de inzet van de wedstrijd. Er staat dus zeker wat op het spel.

FAST – Springendal Set Up’65 begint vanmiddag om 15.30 uur in Pica Mare in Gennep.
Houd onze site en social media in de gaten over de doorgang van deze belangrijke wedstrijd. Zonder tegenbericht zien we elkaar straks in Pica Mare in Gennep.