SINT ANTHONIS – Heeft eredivisionist FAST de teleurstelling van de nederlaag die het zaterdag leed tegen laagvlieger Dros-Alterno verwerkt? Zondag krijgt de ploeg van trainer Harmen Bijsterbosch kans om zich te revancheren voor het verlies in Apeldoorn. Winst op nummer 3 Apollo 8 in Sint Anthonis wordt een lastig karwei, maar de zwartroze formatie heeft dit seizoen al vaker laten zien zich prima te kunnen schikken in de underdogpositie.

De recente resultaten tegen Apollo 8 spreken voor de ploeg uit Borne. In competitieverband leed FAST een 3-2 nederlaag, en in de kwartfinale van het het bekertoernooi waren de Twentse dames in december met 1-3 te sterk.
In het bekertoernooi vond Apollo 8 vorige week het Waterloo tegen Sliedrecht Sport, in de competitie is het team uit Borne verzekerd van deelname aan de kampioenspoule.
Voor dat toetje moet FAST nog duchtig aan de bak. Het samenwerkingsteam uit Gennep en Sint Anthonis bezet momenteel de zesde plaats, maar het voelt de hete adem van concurrenten Springendal Set Up’65 (7e) en Peelpush 8e) in de nek. “Wij willen zondag frank en vrij de wedstrijd tegen Apollo 8 ingaan. Het is ook zaak dat we er met een goed gevoel uitkomen”, aldus trainer Bijsterbosch, die zondagmiddag over een fitte selectie kan beschikken.

FAST – Apollo 8 begint zondagmiddag om 15.30 uur in de Activiahal in Sint Anthonis.