GENNEP – Dringt FAST door tot de halve finale van het Nevobo bekertoernooi?  Met Flamingo’s ’56 reikten diverse selectieleden in 2016 al eens zo ver. Met FAST werd die mijlpaal (nog) niet geëvenaard. Een overwinning op Apollo 8 (afgelopen jaar finalist) scheidt de ploeg uit Gennep en Sint Anthonis van de laatste vier.

Enkele weken geleden stonden Apollo 8 en FAST al tegenover elkaar. In sporthal De Veste in Borne leed FAST toen een 3-2 nederlaag. Sindsdien speelde de ploeg van trainer Harmen Bijsterbosch enkele sterke wedstrijden, die een plaats in de top zes van de Eredivisie opleverden.
De vorm, zelfvertrouwen en veerkracht kunnen het Limburgs-Brabantse samenwerkingsteam aan de overwinning helpen tegen de huidige nummer drie uit de Eredivisie. Steun van het enthousiaste publiek is daarbij onontbeerlijk.

De FAST-speelsters Joska Fransen, Maus Smeets, Lisa Kersten en Bregje van den Heuvel roepen de achterban daarom zaterdagavond naar sporthal Pica Mare te komen.