Eredivisionist FAST is zondagmiddag de gastvrouw van Dros-Alterno. De Apeldoornse hekkensluiter wordt in de Gennepse sporthal Pica Mare ontvangen. Beide ploegen wachten nog op de eerste driepunter in de competitie die zes wedstrijden onderweg is.

Dros-Alterno opende de competitie met een 3-2 overwinning op VC Sneek, en wist daarna geen punten meer te vergaren. FAST sprokkelde de zeven punten in vier vijfsetters waarvan er drie gewonnen werden.
Zondag leed de ploeg van trainer Harmen Bijsterbosch een duidelijke 3-0 nederlaag bij koploper Eurosped. Het in Vroomshoop bij vlagen vertoonde spel biedt perspectief in het verdere verloop van de competitie. De wedstrijd tegen Dros-Alterno staat op zich.
“Dit is een heel andere tegenstander als Eurosped. Ik denk dat er voor ons meer kansen liggen dan afgelopen weekend. Daarvoor moeten we dan strijd leveren, met passie en lef spelen en vertrouwen op onze eigen kwaliteiten”, zegt de FAST-trainer, die ook rekent op de steun van het enthousiaste publiek. “Ik kijk uit naar een lekkere pot volleybal.”

FAST – Dros-Alterno begint zondagmiddag om 15.30 uur in sporthal Pica Mare in Gennep.