FAST heeft op bezoek bij landskampioen Sliedrecht Sport de overwinning op Peelpush vervolg kunnen geven. In Zuid-Holland leed de ploeg van trainer Harmen Bijsterbosch een duidelijke 3-0 nederlaag. De setstanden in sporthal De Basis waren 25-18, 25-12 en 25-12.

FAST startte in Sliedrecht zoals het zich voorgenomen had.  Met overtuiging en lef hield het samenwerkingsteam uit Sint Anthonis en Gennep aanvankelijk gelijke tred met de topploeg. De dubbele wissel met Bregje van den Heuvel en Puck Hoogers voor respectievelijk Lara Hendricks en Rachel Feron  kon de ingezette terugval niet meer keren. Vanaf 18-18 was het gastvrouw Sliedrecht Sport dat de strijd domineerde en uitliep naar 25-18.
De teleurstelling had een slechte uitwerking op het spel van FAST dat vroeg in de tweede en derde  set op achterstand gezet werd.
Tijdens oplevingen aan het einde van de sets sprokkelden de speelsters van trainer Bijsterbosch nog enkele punten maar deze voorkwamen niet dat het gat tussen beide teams groot bleef.

Met twee keer 25-12 stelde Sliedrecht Sport de 3-0 overwinning veilig.
De teleurstelling droop van de gezichten in het FAST-team. Bijsterbosch zag zijn ploeg goed starten maar ook ver terugvallen.  “We wilden Sliedrecht met een hoge servicedruk bestrijden, maar we gingen ten onder aan de druk die zij ons oplegden. De ploeg is teleurgesteld. Dat mag, maar we moeten niet vergeten dat het kwaliteitsverschil ook groot is.”