Onze sponsors zijn goud waard. De ondernemers en organisaties die het bedrijven van topsport op eredivisieniveau mogelijk maken, koesteren wij. In de voorbereiding zijn speelsters en staf er een vrijdagnamiddag op uit getrokken om de shirtsponsors te bezoeken.
Het gaf het team een goed beeld van de bedrijven achter het logo op het shirt. Buschauffeur Sjel van Dijk reed het gezelschap in de touringcar van nieuwe eigenaar Van Driel door de regio.
De eerste halteplaats tijdens het ‘uitstapje’ was het gigantische bedrijfscomplex RedSun in het Duitse Kevelaer. Captain Steffie Janshen reikte Coen van Ommeren het fraaie nieuwe shirt, met RedSun logo uit, waarna een fotosafari over het 38 hectare grote terrein volgde.

 

 

 

 

 

 

 

Ook de firma Laarakkers in Sambeek werd met een bezoek vereerd. De teamleden poseerden er voor een gigantische giek.

Ook bij kaarsenfabriek Bolsius en Sport2000 Van Neerven in Boxmeer werd het gezelschap vereeuwigd.
   

De roadtrip eindigde bij invallende duisternis in Gennep bij Albert Heijn. Na een foto voor de supermarkt werd voor de spectaculaire kiekjes de winkel onveilig gemaakt. Fotograaf Theo Peeters legde daar alles vast.