Voor FAST gaat zondag de Kampioenspoule van start. De Roze Brigade opent de reeks van tien wedstrijden in Sint Anthonis tegen de regerend landskampioen en de kersverse bekerwinnaar Sliedrecht Sport.

De ploeg van trainer Harmen Bijsterbosch, die onlangs zijn contract verlengde, kan vrijuit spelen, en dat is een rol die de nummer zes uit de reguliere competitie op het lijf geschreven is.
De wedstrijdreeks in de Kampioenspoule loopt tot en met zondag 14 april.  De nummers een en twee starten daar na een tweestrijd om het landskampioenschap.

FAST opent zondagmiddag (15.30 uur) tegen Sliedrecht Sport. Op carnavalszondag 3 maart) wordt in Vroomshoop tegen Eurosped gespeeld. Vervolgens bindt het de strijd aan tegen Springendal Set Up’65 (in Ootmarsum, 9 maart), VC Sneek (Gennep, 16 maart), Regio Zwolle Volleybal (Sint Anthonis, 19 maart), Eurosped (Gennep, 23 maart), Regio Zwolle Volleybal (Zwolle, 27 maart), Springendal Set Up’65 (Sint Anthonis, 31 maart), VC Sneek (Sneek, 6 april) en Sliedrecht Sport (Sliedrecht, 13 april).