Voor de laatste wedstrijd van het jaar reist eredivisionist FAST zaterdag af naar de hoofdstad van Overijssel. In het ‘theater van de sport’ het Landstede Sportcentrum is Regio Zwolle  Volleybal de tegenstander. De thuisploeg is na twaalf speelronden de nummer vier, FAST bezet de zesde plaats.

Nog geen twee maanden geleden troffen beide teams elkaar in Sint Anthonis. FAST wees Regio Zwolle Volleybal toen met 3-0 terug. Dat resultaat, en de pieken uit het spel van de laatste wedstrijden stemt de Roze Brigade optimistisch. “We hebben de laatste weken met regelmaat een goed niveau gehaald en waren dicht bij de punten. Met het gevoel van die momenten moeten we zaterdag de wedstrijd in gaan”, aldus trainer Harmen Bijsterbosch, “Hopelijk belonen we ons voor het harde werken met een mooi kerstcadeautje.”

Regio Zwolle Volleybal – FAST start zaterdag om 20.00 uur in Landstede Sportcentrum in Zwolle.

 

FAST put moet uit de goede momenten van de laatste weken.