Hoe groot is de veerkracht van eredivisionist FAST? Weet het combinatieteam uit Gennep en Sint Anthonis zich na twee gevoelige nederlagen weer te herpakken voor de thuiswedstrijd van zondagmiddag? FAST (5e) ontvangt in de Activiahal in Sint Anthonis het een plaats lager geklasseerde Springendal Set Up’65 uit Ootmarsum. De winnaar van dat duel kan voorsorteren op de weg naar de Kampioenspoule.

FAST dacht een maandje geleden over de richtingaanwijzer uit te zetten, maar de motor van de Roze Brigade hapert zo nu en dan. De uitschakeling in het bekertoernooi (tegen VV Utrecht) leverde een deukje op, maar in de thuiswedstrijd tegen landskampioen Sliedrecht Sport trapte FAST zo nu en dan het gaspedaal diep in. In de midweekse wedstrijd tegen Talent Team Papendal (3-0 nederlaag) openbaarden zich weer wat mankementen.
Trainer Harmen Bijsterbosch en zijn speelsters gebruiken de dagen tot zondag om weer op weg te komen. In de race om een plaats bij de eerste zes in de Eredivisie zijn Springendal Set Up’65 en FAST de belangrijkste gegadigden. Nummer zeven Apollo 8 is een naast achtervolger. Met een overwinning op Set Up als brandstop blijft FAST op de gewenste koers.

FAST – Springendal Set Up’65 begint zondag om 15.30 uur in de Activiahal in Sint Anthonis.

FAST steekt de koppen bij elkaar. Zondag wacht Springendal Set Up’65.