Breng jij ook carnavalsfeer in Sneek?

De competitie nadert de spannende finale waarin de dans om de zesde plaats en laatste ticket voor de Kampioenspoule losbrandt. Ook Flynth FAST is in de race voor deelname aan die mooie reeks, maar het zal nog flink aan de bak moeten.
 
Voor deelname aan de Kampioenspoule of het verwerven van pole position in de degradatiegroep is de laatste wedstrijd tegen het Friesse VC Sneek dames 1 van groot belang.
Wil jij de Roze Brigade op zaterdag 10 februari aanmoedigen en ondersteunen in Sneek? Maak dan gebruik van de busreis naar deze wedstrijd. Gekleed in een (roze?) carnavalspak maken de Brabantse en Limburgse supporters er een gezellige boel van in Sneek. Een carnavalsfeest op locatie, met een positieve afloop zou een mooie start van het carnaval zijn.
Er zijn opstapplaatsen in Gennep en Sint Anthonis. De kosten van de deze busrit zijn maximaal 15,00 euro (afhankelijk hoeveel mensen er mee gaan) en 12,50 euro bij een volle bus (50 personen). Meld je snel aan. Vol is vol.
 
De bus vertrekt op zaterdag 10 februari om 16.30 uur in Gennep) en uiterlijk 17.00 uur uit St.Tunnis. Omstreeks, 22.30 uur wordt de thuisreis aanvaard..
Aanmelden kan tot uiterlijk 31 januari via een mail of een appje naar george@buuteland.nl of 0654798517. Geef je naam, emailadres, tel.nr (mobiel) en aantal personen door. Aanmelden=betalen! Over de kosten en het opstappen word je tijdig geïnformeerd.