SINT ANTHONIS – Voor Flynth FAST staat zondag de derde Limburgse derby op de rol.  In de Activiahal kruisen de dames van trainer Ziemba de degens met Nering Bögel Weert. 

De promovendus heeft na een moeilijke start de smaak te pakken en sprokkelde de laatste weken aardig wat punten, en is het Flynth FAST (zevende met tien uit negen tot op één punt genaderd).  De Weerter promovendus is negende. Flynth FAST dat de competitie hoopvol startte en het vizier richtte op de kampioenspoule legt momenteel de omgekeerde route af.
Het samenwerkingsteam uit Gennep en Sint Anthonis mist naast een aantal basisspeelsters het broodnodige zelfvertrouwen.
Tegen Nering Bögel Weert, dat in de heenwedstrijd met 3-0 verslagen werd, moet de Roze Brigade vol aan de bak om winstpunten te kunnen pakken.  Een nieuwe tegenslag kan Flynth FASt zich niet veroorloven.
De wedstrijd in de Activiahal in Sint Anthonis begint zondagmiddag om 15.00 uur.