[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Om topprestaties te kunnen leveren moet je naast een goede training en begeleiding ook over de juiste uitrusting beschikken. Afgelopen seizoen scoorde het prachtig roze shirt van Flynth Flamingo’s uitstekend op mondiale rankings en ook komend Eredivisieseizoen zet Flynth FAST het beste been voor.
In de tweede trainingsweek hebben de dames het nieuwe schoeisel gepast en uitgekozen. @MizunoVolleyball en Sport 2000 Van Neerven uit Boxmeer hebben dat mogelijk gemaakt.

#Flynth Flynth Flamingo’s Activia Dames 1 Mizuno
#Eredivisievolleybal #Sport2000VanNeerven

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]