[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” transparent_background=”off” background_color=”#e6007e” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Na twee weken trainen staat eredivisionist Flynth FAST aan de vooravond van de eerste oefenwedstrijden. Zaterdagmiddag is de ploeg van trainer Jacek Ziemba in sporthal Pica Mare in Gennep gastvrouw in de driekamp met Topdivisionisten Dynamo Apeldoorn en VV Utrecht.
Tijdens het minitoernooi worden wedstrijden van drie sets gespeeld. De teams treffen elkaar een keer.

In zaal Pica Mare bijten thuisploeg FAST en VV Utrecht om 13.00 uur het spits af. De tweede wedstrijd is de ontmoeting tussen Utrecht en Dynamo Apeldoorn. In het slotduel treft Flynth FAST Dynamo.
De wedstrijden in Pica Mare zijn zaterdagmiddag vrij toegankelijk.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]