Lobke van Oosterom naar Flynth Flamingo’s Activia

Spelverdeelster komt over van Oskam Taurus

Flynth Flamingo’s Activia heeft de vacante positie van spelverdeelster opgevuld. Dit weekend bereikte de Eredivisionist overeenstemming met Lobke van Oosterom uit IJsselstein. De 20-jarige spelverdeelster komt over van het naar de Topdivisie gedegradeerde Oskam Taurus.

Bij de club uit Houten was Lobke van Oosterom een seizoen actief. Eerder speelde zij twee seizoen voor Talent Team Papendal Arnhem. Daardoor kwam de spelverdeelster uit voor VIVES (IJsselstein) en NVC uit Nieuwegein.
De nieuwe aanwinst is de opvolgster van Esther Cramer die Flynth Flamingo’s Activia na een seizoen verlaat. Samen met teamgenoot Lisa Kersten trainde Van Oosterom een keer mee bij de selectie van trainer Jacek Ziemba. En dat beviel prima. “Ik ken FAST als een erg goed team met een sterk trainingsprogramma en goede begeleiding.  Bovendien vond ik de sfeer bij wedstrijden geweldig. Het volleybal leeft hier enorm.”
Lobke van Oosterom sluit volgende week aan bij het FAST-team, en verhuist binnenkort naar Nijmegen waar zij na de zomer de laatste drie studievakken volgt om  haar Havodiploma te halen.

 

 

 

 

__________________________________________________________________________________________________
Bron: Jos Gröniger, PR-commissie Flynth Flamingo’s Activia / Stichting Flamingo’s Activia Stichting Topvolleybal (FAST). Tel. 06-4805738. Zie ook Facebook Flynth Flamingo’s Activia Dames, Twitter @FlamingoActivia en www.flamingos-activia.nl.