Vandaag in Arnhem is het in de Eredivisie Muta tegen Muta … Het talentteam Papendaal speelt nu voor het 3e seizoen in de kleding van Muta uit Leeuwarden. Afgelopen jaar is daar Flamingo’s Activia bij gekomen, althans tot nu toe alleen nog het eerste team in de Eredivisie. Het shirt uit Gennep is zelfs verkozen tot het mooiste van de nederlandse eredivisie en nummer 8 van de wereld. Maar beide teams beschikken niet alleen over mooie shirts, maar ook trainingspakken, jassen, inspeelshirts zijn allemaal gemaakt in een eigen clublijn. Aankomend seizoen hopen we ook meer van de Muta ontwerpen te zien bij de verenigingen Flamingo’s en Activia. Denkt u als vereniging, een eigen clublijn volledig ontworpen in de stijl en kleuren van uw vereniging, wilt u zicht onderscheiden van andere verenigingen, en aankomend seizoen ook kans te maken op een verkiezing van mooist geklede vereniging van Nederland. Stuur geheel vrijblijvend een mail naar wim@mutasport of w.snijderswim@gmail.com en ik neem contact op voor een afspraak om te laten zien wat de mogelijkheden zijn….. Vanmiddag dus spelen beide teams in Arnhem , op sporthal Valkenhuizen… de foto’s van de wedstrijd zijn morgen op deze website te bewonderen.

2016-11-13_12-55-55