GENNEP – Veel tijd om na te genieten van de overwinning op Apollo 8 is er voor Flamingo’s niet. Zaterdagavond werd de overwinning gevierd. Vanaf nu is de ploeg gefocust op de tweede kwartfinalewedstrijd tegen Oskam Taurus, op woensdagavond in Gennep.

Met de 3-0 overwinning uit Houten in de bagage hebben de Roze Vogols het ticket voor de Final Four voor het grijpen. Om op zaterdag 20 en zondag 21 februari daadwerkelijk van de partij te zijn kan de trotse koploper uit de Topdivisie woensdagavond voor eigen publiek flink aan de bak. Flamingo’s heeft twee gewonnen sets nodig om voor het eerst in de 60-jarige historie door te dringen tot de halve finale van het bekertoernooi. Taurus, zevende in de Eredivisie, zal in Pica Mare voor de laatste kans knokken. De Houtense dames hebben immers iets recht te zetten, en Flamingo’s is gewaarschuwd!
De kwartfinale Flamingo’s – Oskam Taurus begint woensdag 3 februari om 20.30 uur in sporthal Pica Mare in Gennep.