[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst”]

GENNEP – De vrouwenselectie van de Eredivisiedebutant Flamingo’s ’56 uit Gennep heeft opnieuw een impuls gekregen. Werd eerder de komst van Brechtje Kraaijvanger en Veerle van den Heuvel gemeld, sneller dan bevroed bereikte de Gennepse staf ook met middenspeelster Joska Franssen en spelverdeelster Esther Cramer overeenstemming.

De tot voor kort voor het  VST Lions uit België uitkomende Esther Cramer (21) keert bij Flamingo’s terug in de Nederlandse Eredivisie. Eerder speelde Cramer, die in Gennep de concurrentie met Rachel Feron aangaat, voor Peelpush uit Meijel.

De 21-jarige Joska Franssen maakt bij de Roze Vogols haar debuut op Eredivisieniveau. De middenspeelster kwam tot afgelopen seizoen uit voor VC Achilles in haar woonplaats Beugen, dat in de derde divisie actief is. “Joska is een ruwe diamant waar wij beslist veel plezier aan gaan beleven”, liet trainer Jacek Ziemba onlangs weten, “Ik ben zeer content met haar komst. Zij is een talent uit onze regio.”

Met de twee nieuwste aanwinsten staat de teller in Ziemba’s selectie op elf speelsters.  “We zijn momenteel bezig met een twaalfde selectiespeelster”, aldus Jacek Ziemba.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]