[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Beste Supporters,

Het is vanaf nu mogelijk om het wedstrijdshirt en andere fan-artikelen te bestellen in de webshop.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_button admin_label=”Knop” button_url=”http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/flamingos-activia/” url_new_window=”on” button_text=”Webshop Fast” button_alignment=”left” background_layout=”light” custom_button=”on” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ button_bg_color=”#ed00d5″ button_text_color=”#ffffff” button_border_color=”#ffffff”] [/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]