Shirt Flynth Flamingo’s Activia in mondiale top 10

GENNEP / SINT ANTHONIS – Sportief timmert de eerste jaars Eredivisionst Flynth Flamingo’s Activia in de Nederland behoorlijk aan de weg, ook de roze wedstrijdoutfit van het samenwerkingsteam uit het Noord Limburgse Gennep en het Noord Brabantse Sint Anthonis gooit hoge ogen.  Op de vooraanstaande internationale site Worldofvolley.com scoort het door Wim en Marlon Snijders en sportkledingproducent en -ontwerper Muta ontworpen thuisshirt een achtste plaats in de ranking voor damesteams uit de hele wereld.

De ranglijst is opgemaakt voor teams die uitkomen in de hoogste klasse van hun eigen land. Met de achtste plek is Flynth Flamingo’s Activia het hoogst geklasseerde Nederlandse team. Op de ranglijst bij de mannen komt geen Nederlandse Eredivisieploeg voor in de top 15.

Wim Snijders bij Flynth Flamingo’s Activia actief als hoofd sponsorzaken en dochter Marlon (scout tijdens wedstrijden) maakten samen met het Almelose Muta Sport het ontwerp voor de nieuwe wedstrijdshirts voor uit- en thuiswedstrijden.
De ontwerpers hadden de taak in beide shirts de elementen van de samenwerkende verenigingen (Flamingo’s’56 en Activia) te verwerken. “We hebben het roze van de Roze Vogols en de flamingo als watermerk namens Flamingo’s verwerkt in het shirt. De gekartelde rand met zwart zijn de kenmerken van samenwerkingspartner Activia”, zegt een trotse Wim Snijders, die aan de uitverkiezing als een prima marketingtool ziet. “Worldofvolley.com is geen kinderachtige site. Er staan gegevens op van 32.000 volleybalspelers en –speelsters en 4.700 coaches uit de hele wereld op vermeld. Deze uitverkiezing is prachtig in het sportief onvergetelijke jaar 2016.”

Zaterdagavond is het mooiste Nederlandse wedstrijdshirt te bewonderen als Flynth Flamingo’s Activia haar laatste thuiswedstrijd van het jaar 2016 speelt. De eredivisionist neemt het om 20.00 uur in de Gennepse sporthal Pica Mare op tegen hekkensluiter Oskam Taurus uit Houten.
De competitie wordt op zondag 15 januari 2017 hervat met een thuiswedstrijd tegen Coolen Alterno in Sint Anthonis.

Top 15 Women’s volleyball jerseys:

1.   Vizura Belgrade, Serbia

Vizura Vizura 

2.   Heungkuk Pink Spiders, Korea

Pink SpidersPink Spiders

3.   Dinamo Krasnodar, Russia

KrasnodarKrasnodar

4.   TTÜ/Tradehouse Tallinn, Estonia

TTUTTU

5.   Hisamitsu Springs, Japan

Hisamitsu Hisamitsu 

6.   Fluminense F.C. Rio de Janeiro, Brazil

Fluminense Fluminense 

7.   Entente Sportive Le Cannet-Rocheville, France

Le CannetLe Cannet

8.   Flynth Flamingo’s Activia Gennep, The Netherlands

Flamingo'sFlamingo’s

9.   1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem, Hungary

KaposvariKaposvari

10. Brda Split, Croatia

Brda Brda 

11. Porto Vólei, Portugal

Porto Porto 

12. Avarca de Menorca, Spain

MenorcaMenorca

13. Vôlei Nestlé/Osasco, Brazil

OsascoOsasco

14. Galatasaray İstanbul, Turkey

Galatasaray Galatasaray 

15. Il Bisonte Firenze, Italy

Il Bisonte
Meer informatie?
Klik dan op de link hieronder
http://www.worldofvolley.com/News/Latest_news/Othercountries/77911/only-on-wov-top-15-most-attractive-male-and-female-volleyball-jerseys-in-201617-photo.html