Een goed begin is het halve werk
In het eerste voorwoord van dit jaar willen we de toeschouwers van de wedstrijd en natuurlijk ook de teams van Peelpush en Flamingo’s een in alle opzichten voorspoedig 2016 wensen. In het jaar dat Flamingo’s het tweede deel van het 60-jarig bestaan viert staan er mooie dingen te gebeuren. Zo zijn er diverse jubileumactiviteiten en ook sportief gloren er mooie successen. De eerste wedstrijd in het nieuwe jaar is meteen een interessante. Vanavond is Eredivisionist Peelpush uit Meijel te gast in Pica Mare. De inzet van het Limburgse onderonsje is een plaats in de kwartfinales van het Nederlandse bekertoernooi. De koploper in de Topdivisie richt de pijlen in eerste instantie op de competitie maar het team van trainer Jacek Ziemba wil ook in het bekertoernooi zo lang mogelijk meestrijden. Om de wedstrijd tegen Peelpush in goede banen te leiden zijn veel vrijwilligers van de vereniging al weken in de weer. Richtpunt is het evenaren van het succes van twee seizoenen geleden, toen Peelpush ook in Pica Mare tegen Flamingo’s bekerde. Het zal de toeschouwers opvallen dat de tribunes nog altijd ongebruikt blijven. Er zijn extra stoelen beschikbaar en bovendien bood VC Energo uit Beers zeer welkome noodtribunes aan. Voor zoveel collegialiteit is Flamingo’s de ‘buurman’ erg dankbaar.
We wensen speelsters, stafleden en u als toeschouwers een bijzonder prettige wedstrijd toe.

Open hieronder het volledige Infoblad van deze avond

Flamingo’s Infoblad 6 januari 2016