Het is alweer een aantal weken geleden dat de eerste eredivisiewedstrijd van Flynth Flamingo’s Activia in de Activiahal werd gespeeld. De verwachtingen waren hooggespannen, maar we kunnen concluderen dat deze zowel sportief als organisatorisch gezien zeker zijn waargemaakt! Ook tegenstander Regio Zwolle Volleybal en de arbitrage reageerden enthousiast op de ambiance en de organisatie in de Activiahal.

Op zondag 20 november staat de tweede thuiswedstrijd in Sint Anthonis op het programma. Tegenstander is dan TT Papendal/Arnhem, een tegenstander die Flynth Flamingo’s Activia – gezien de stand op de ranglijst – zou moeten kunnen verslaan! Flynth Flamingo’s Activia staat op dit moment op een fraaie derde plaats en daarmee kunnen we concluderen dat ons eredivisieteam het boven verwachting goed doet! TT Papendal/Arnhem staat op de voorlaatste stek op de ranglijst.

De wedstrijd op 20 november in de Activiahal begint om 14.30 uur en uiteraard hoopt het FAST-team weer op veel supporters! We verwachten dat het nóg drukker wordt dan de vorige keer, dus zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent!

Uiteraard is er ook weer een loterij voor het publiek. De prijs is zeer de moeite waard: een cadeaubon voor een drie-gangen-verrassingsmenu voor twee personen bij Restaurant de Bloemenhof in Sint Anthonis! Koop dus lootjes, spek daarmee de clubkas en maak kans op deze superprijs!

bloemenhof