Beste volgers van Flynth Flamingo’s Activia… met trots kunnen wij onze boarding presenteren … bij de 1e twee thuiswedstrijden was er al  een begin van de boarding te zien van 11 borden. Door werk van de commerciële afdeling zal in volgende thuis wedstrijd de boarding rondom het veld helemaal dicht staan met 31 borden.

Wij willen alle bord ambassadeurs die nu al meedoen bedanken voor hun bijdrage aan het team van FAST.

Flynth, AH Gennep, Muta, FLIP Schoonmaak, Printservice Cuijk, Valliant , Be van der Woude, het Collectief, Nabuurs, CNC, Red Sun Garden, Bolsius, van Dijk Toeringcars, John Maasen autos, Smedema makelaardij, Rongen Aktief, Bouwbedrijf Iwan, en Hofmans Tapijten. Er lopen nog een aantal besprekingen met andere ambassadeuren om ons in te boarding te ondersteunen.

Heeft u als bedrijf ook nog interesse om deel te nemen als ambassadeur , graag een email bericht aan marketing@flamingos-activia.nl en wij nemen direct daarna contact met u op.

Wim Snijders – Commerciele zaken FAST.

.img_0228