Flynth Flamingo’s-Activia en Muta Sport ( het ambassadeurschap)

Vanaf dit seizoen is er een overeenkomst tussen stichting FAST en Muta Sport Nederland BV. In deze overeenkomst is opgenomen dat Muta Sport optreedt als kledingsponsor van het Eredivisie Team en dat het de Stichting als ambassadeur voor Muta Sport gaat acteren.

In samenwerking met Muta Sport is er rondom de wedstrijden regelmatig een bijeenkomst, hierbij nodigt Stichitng FAST de regionale sportverenigingen uit voor een presentatie. Wanneer een vereniging interesse heeft gaat Muta Sport samen met de vereniging een vervolg traject in. Met name het interessante kledingfondsconcept is een onderdeel wat zeer goed aan slaat bij de verenigingen. Geld verdienen met je unieke kledinglijn, hoe doe je dat?

Muta Sport is een toonaangevende groothandel voor sportverenigingen,scholen en bedrijven op het gebied van sportkleding en materialen.Als Teamsport professional zijn ze gespecialiseerd in het produceren en ontwerpen van sportkleding geheel naar wens van de klant.

Muta Sport heeft voor iedere sportvereniging de perfecte oplossing  en levert naast ons eigen huismerk Muta ook alle A-merken zoals Adidas,
Nike, Hummel, Erima, Craft etc.

Met de eigen studio, productiebedrijf, magazijn, clubwebshops en de online services is Muta Sport in staat om met het verkoopteam de beste service en kwaliteit te leveren.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website mutasport.nl of mailen met verkoop@mutasport.nl

Ook interesse als vereniging of bedrijf om aan een bijeenkomst deel te nemen, ga naar de website www.flamingos-activia.nl/fast-experience en registreer u voor een van deze avonden.

Tot ziens in Gennep of St. Anthonismuta logo Sponsorcollectief