De competitie voor Flynth Flamingo’s Activia staat op het punt van beginnen. Om de organisatie rondom het team ook financieel een positieve impuls te geven, heeft Flamingo’s Activia Stichting Topvolleybal (FAST) zich aangemeld bij SponsorKliks! Iedereen kan een bijdrage leveren, zonder dat het hem/haar zelf ook maar een cent kost! Ook jij dus!

FAST ontvangt een bijdrage als jij via SponsorKliks online een bestelling doet bij één of meerdere van de ruim honderd websites, waaronder Bol.com, Wehkamp, Zalando, Booking.com, Thuisbezorgd.nl en Dinnersite.nl. Bestellingen plaatsen via SponsorKliks kost jou geen cent extra en is mogelijk via www.sponsorkliks.com (vul op de homepage ‘FAST’ in bij het sponsordoel). Bij elke bestelling genereert FAST extra inkomsten! Een link naar deze website is ook te vinden op www.flamingos-activia.nl.

Het concept is heel simpel. Bestel via de SponsorKliks-pagina van uw vereniging bij alle bekende webwinkels waar u normaliter ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan uw vereniging uitbetaald! U betaalt niets…
sponsorkliks.com