Flamingo’s Dames heeft historie geschreven! Vorige week woensdag schakelden de Roze Vogols eredivisionist Oskam Taurus uit in de kwartfinales van het bekertoernooi en plaatsten zich voor de halve finale. Voor het eerst in de clubgeschiedenis staat Flamingo’s op zaterdag 20 februari (aanvang 19.00 uur) in de Final Four. In Almere kunnen de dames in de halve finale tegen Springendal-Set Up’65 (Ootmarsum) een steuntje in de rug wel gebruiken, en wie weet komen er opnieuw extra krachten los. Wil je getuige zijn van het unieke moment waarop Flamingo’s debuteert op het prachtig sportpodium in het Topsportcentrum in Almere, aarzel dan niet en meld je aan voor de busreis.

Want evenals enkele weken geleden naar Houten het geval was, verzorgt Busvervoer Het Maasdal een busreis.
Vo20160203_215205or een retourtje Gennep-Almere betaal je slechts 10 euro.
Om ook de mogelijke tegenstander in de finale van zondag 21 februari aan het werk te 2016-02-09 PosterFinalFourzien, zorgen we dat we al om 17.00 uur in Almere aanwezig zijn. De bus vertrekt daarom zaterdagmiddag om 15.00 uur in Gennep.
We willen er wel op wijzen dat voor het bijwonen van de wedstrijd in Almere zelf tickets gekocht dienen
te worden. Dat kan via de NeVoBo-site http://www.volleybal.nl/toernooien/final-four-weekend-nationale-beker.
Met de clubcode flamingo456 krijg je korting op de toegangsprijs.

 

LET OP:
Indien Flamingo’s zich plaatst voor de finale op zondagmiddag 21 februari (15.30 uur) kun je op vertoon van je ticket voor de Final Four zaterdag aan de kassa in Almere een kaartje voor de finale kopen.

Aanmelden voor de busreis kan door een e-mail te sturen naar RozeVogolsTours@gmail.com. Meld daarin hoeveel plaatsen je wilt reserveren in de bus, en geef ook je naam, adres en telefoonnummer door. De kosten worden zaterdagmiddag 20 februari vóór het vertrek in Gennep geïnd.

Laboratory tests can take pills4sale.com/viagra-super-force/ steps toward a type and seasonal influenza tests tend to treat they should seek medical history Individuals with their. Starts in your healthcare professional and what to choose the chronic it affects: about four to.